Не пускат бащата на Фюри с него в САЩ заради отвратително престъпление


Не пускат бащата на Фюри с него в САЩ заради отвратително престъпление
Снимка: Guliver/GettyImages

2606 0

Бащата на боксьора Тайсън Фюри - Джон, няма да може да подкрепи сина си по време на битката срещу Дионтей Уайлдър, която ще се състои на 1 декември в Лос Анджелис, САЩ. Причината за това е, че Щатите са му отказали виза заради проблеми в миналото, съобщава "The Mirror".

Джон Фюри е лежал зад решетките през 2011 година. Причината е участие в сбиване, в което потърпевш твърди, че Фюри му е извадил едното око, а се е опитал да стори същото и с второто. Решението на съда е било затвор за 11 години, но по-късно срокът на присъдата е бил намален и след 4 години той излиза на свобода.

ФЮРИ С ЖЕСТОК УДАР ПО ДЖОШУА: СТРАХ ГО Е И ОТКАЗА 80 МЛН. ДОЛАРА ЗА БОЙ С УАЙЛДЪР

"Казали са на Джон, че не може да лети със сина си за САЩ. Той е много разочарован, тъй като повече от всичко на света искаше да бъде там с Тайсън и да го подкрепи", казва източник на изданието, който е близък до семейството.

Неотдавна Тайсън Фюри направи шокиращо признание за периода, в който беше изпаднал в депресия. Вижте какво бе то в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички