Народни цени на билетите гарантират пълна зала за Пулев - Фюри


Народни цени на билетите гарантират пълна зала за Пулев - Фюри
Снимка: БГНЕС

3139 0

Изцяло запълнена ще бъде зала "Арена Армеец" за мача между Кубрат Пулев и Хюи Фюри в края на октомври. Една от причините за това ще бъдат евтините билети, които ще бъдат пуснати в продажба за мача. Те ще бъдат на цена от 20 лева, съобщи "Дарик".

Битката с британеца ще бъде първа за Кобрата след пауза от повече от година. За последно той се би в "Арена Армеец" на 28 април 2017 г. срещу Кевин Джонсън.

"В сравнение с последната боксова гала в „Арена Аремеец“, тази на 27-ми октомври ще бъде с много по-ниски цени на билетите. Галата ще предложи общо осем мача, като освен Кубрат, на ринга ще се качи и неговият брат Тервел“, обяви промоутърът Ивайло Гоцев. Той заяви, че братовчедът на Тайсън Фюри е доволен от перспективата да се бие в София.

а разлика от Уайт и Милър, Фюри, който има 21 победи и само една загуба – от Джоузеф Паркър, е изразил огромно желание да дойде в София за мач с Кубрат Пулев“, посочи Гоцев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички