Най-после! Известен боксов експерт за Суши: Не плачеш от вълка, а после да танцуваш до него


Най-после! Известен боксов експерт за Суши: Не плачеш от вълка, а после да танцуваш до него
Снимка: Getty Images/Guliver

4914 0

Българският боксьор Кубрат Пулев най-сетне получи подкрепа от спортен човек в случая с целунатата от него репортерка след мача с Богдан Дину. Един от водещите коментатори и експерти в бокса - Джони Нелсън от "Sky Sports", се изказа срещу действията на станалата известна за денонощие американка.

"Виждаш каквото си видял. Не е като някой да ти го каже - информация от втора ръка. Тази млада жена, която трябва да е сексуално нападната, не прави услуга на сексуално насилените жени. Тя ги връща 10, 20 години назад. Защото не плачеш заради вълка и в следващата минута танцуваш близо до вълка. На афтър парти. Така че очевидно тя не изглежда толкова шокирана, нито толкова опустошена, колкото се опитва да се изкара, защото Пулев е там и тя се клати в скута на някакъв мъж", заяви Нелсън пред IFL TV.

Както е известно, звездата ни в тежка категория си докара нови неприятности, след като Богдан Дину оспорва победата му в мача между тях. Подробности вижте в този материал.

*Нелсън е бивш професионален боксьор, който остана в историята с това, че е най-дълго останалият световен шампион в тежка категория. Британецът прави 13 успешни защити на колана си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички