На вашето вниманите: Боксьорът, който ще прекъсне серията на Атнъни Джошуа


На вашето вниманите: Боксьорът, който ще прекъсне серията на Атнъни Джошуа
Снимка: Gulliver/GettyImages

9056 0

Няма съмнения около това, че световният шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа е най-добрият в момента. Това той доказа с успеха си над Владимир Кличко по-рано тази година, както и със защитата на титлите си срещу Карлос Такам през уикенда.

В света на бокса обаче в момента едно момче набира скорост в тежката категория, а промоутърът му, който е такъв и на Тайсън Фюри, твърди, че скоро 20-годишният англичанин Даниъл Дюбоа ще свали Антъни Джошуа от трона.

До момента в професионалната си кариера Дюбоа има 5 мача, 5 победи и всичките са с нокаут, като общо е изиграл 7 рунда. Той е роден в Лондон през 1997 година и е висок 196 сантиметра.

"Дюбоа е много талантлив. Аз знам, че е млад и има да изяде още много хляб, но той е надеждата на тежката категория. Най-добрият боксьор, който съм виждал в кариерата си. Той е роден да бъде боксьор. Роден е да нокаутира.

Дюбоа повали Джошуа по време на спаринг, правил го е и с други големи имена в бокса. Бих го пуснал да се боксира срещу Джоузеф Паркър след още 5 мача. Много е талантлив, запомнете какво казвам", споделя Уорън по адрес на Трипъл Ди.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички