Милър се отказва, а това праща Кубрат Пулев срещу Фюри


Милър се отказва, а това праща Кубрат Пулев срещу Фюри
Снимка: БГНЕС

4377 0

Твърде вероятна става възможността Джарел Милър да се откаже от двубоя срещу Кубрат Пулев, особено ако от лагера на Кобрата продължават да настояват за мач в България. Все още от IBF не са получили писмо от "Голямото бебе", че се отказва от двубоя, но повечето анализатори смятат, че точно това ще се случи тази седмица.

Ако Милър се откаже, е много вероятно Кубрат Пулев да се изправи срещу братовчеда на Тайсън Фюри - Хюи. Той има 21 победи, от които 11 с нокаут. Има едно единствено поражение в кариерата си и е поставен под №5 в ранглистата на Хюи Фюри.

Хюи се би за световна титла през 2017, когато бе победен по съдийски точки от Джоузеф Паркър за пояса на WBO. Предстои да разберем дали той ще замести Милър, ако той се откаже от идеята да се бие в "Арена Армеец".

Кубрат Пулев не се е качвал на ринга от април 2017 година, когато спечели срещу Кевин Джонсън. После се отказа от двубой с Антъни Джошуа заради контузия и до ден днешен не може да организира стойностен двубой, с който да се завърне на ринга.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички