Милър призна: Сбърках и сега плащам цената, сърцето ми кърви


Милър призна: Сбърках и сега плащам цената, сърцето ми кърви
Снимка: Getty Images/Guliver

1719 0

Американският боксьор в тежка категория Джарел Милър призна своята вина, след като две отделни допинг проверки показаха наличието на забранени вещества в кръвта му. Той  се извини на феновете си за проваления мач със световния шампион в категорията Антъни Джошуа, който трябваше да се проведе на 1 юни.

Само преди ден Милър отрече да е взимал каквито и да е забранени субстанции и каза, че ще обжалва решението са временното спиране на лиценза му, но след като стана ясно, че втора отделна проба потвърждава данните от първата, той смени тона.

„Сбърках, взех лошо решение. Трябваше да се справя по-добре с тази ситуация. Не го направих добре и сега си плащам. Прецаках големия си шанс и сега ме боли. Сърцето ми кърви, защото нараних семейството си, приятелите си, щаба си, феновете си. Но сега си признавам грешката. Ще поправя стореното. Ще се върна по-добър след тази случка“, коментира Милър.

Относно Кубрат Пулев като евентуален съперник на Джошуа мениджърът Еди Хърн заяви: "Пулев също ни харесва. Знам обаче, че той има някои проблеми". А защо според "Boxing News 24" екипът на Пулев е отказал да се бие с британеца на тази дата вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички