Мениджърът на Уайлдър: Разстроих се от загубата на Джошуа

Мениджърът на Дионтей Уайлдър - Шели Финкел, изненадващо призна, че е разстроен заради претърпяната от Антъни Джошуа загуба. Неговият клиент, който е притежател на световната титла на WBC, често си позволява да критикува бурно британската звезда, който вчера загуби четирите си титли.

"Резултатът беше, меко казано, сюрприз за мен. Руис съумя да се върне в мача след нокдаун в трети рунд и показа твърдост на характера. Мисля, че успя да шокира Джошуа още в шести рунд. В седми настъпи развръзката. Вероятно Антъни Джошуа просто не можа да изтърпи повече", коментира Финкел, цитиран от worldboxingnews.net.

Загуби ли Джошуа нарочно? Конспирациите, които сочат, че мачът е уреден

Победата на Анди Руис срещу вече бившия световен шампион Антъни Джошуа е едно от най-сензационните събития в спорта през тази година. Това е най-...

"В този мач видяхме истинския Роки. Много съм щастлив за Руис, но в същото време съм разстроен заради Джошуа. Ще видим дали ще може да се възстанови от такова поражение", допълни той. А как Уайлдър нападна и днес бъдещия си съперник вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!