Мениджърът на Кубрат Пулев се подигра сериозно с Анди Руис


Мениджърът на Кубрат Пулев се подигра сериозно с Анди Руис
Снимка: Guliver/GettyImages

3461 0

Шефът на промоутърската компания "Top Rank" - Боб Аръм, разкритикува участниците в големия мач на 7-ми декември в Саудитска Арабия - Антъни Джошуа и Анди Руис. Особено критичен американецът бе към Руис, който е негов бивш клиент. Както е известно, американецът с мексикански произход претърпя поражение и загуби титлите, които бе завоювал преди половин година. Според промоутъра, който работи с Кубрат Пулев, Руис е загубил заради лошата си физическа форма - той тежеше с 15 паунда повече в сравнение с предишния си мач с Джошуа.

"Бойците имат отговорности не само пред себе си, но и пред обществеността. Руис се отказа от тези отговорности, като излезе на ринга, изглеждайки като дебела свиня. Въпреки това, той очакваше, че ще успее да защити титлите си", коментира Аръм, цитиран от Fighthype.

Опитният промоутър не пожали и Джошуа, който успя да си върне ценните титли след съдийско решение. Според Аръм, всеки нормален боец в тежка категория би се възползвал от формата на съперника и би го нокаутирал, но британската звезда не го направи.

"Това не беше бой.Всеки приличен боксьор в тежка категория би победил Анди Руис същата вечер. Вие го знаете и аз го знам. И така, Джошуа направи това, което трябваше да направи, но няма да го хваля. Много от бойците в тежка категория, виждайки формата на Руис, щяха да излязат за нокаут и да го нокаутират", категоричен бе Боб Аръм. А как бащата на Руис обясни неговата загуба вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички