Мейуедър каза тежката си дума: Ще се бия с Хабиб и ще изкарам над 200 милиона


Мейуедър каза тежката си дума: Ще се бия с Хабиб и ще изкарам над 200 милиона
Снимка: Getty Images/Guliver

3195 0

Непобеденият боксьор Флойд Мейуедър (50:0) за втори пореден път загатна, че може да се проведе боксов мач между него и шампионът на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов. Руснакът предизвика американския боксьор, след като победи Конър Макгрегър в октагона за 27-я си успех.

"Виждате, аз живея страхотен живот, имам много пари. Напълно готов съм за Хабиб и сам решавам дали ще се бия с него, защото сам съм си шеф. Знам, че той не иска мачът да е във Вегас, но това е бойната столица на света и там трябва да се държиш професионално както на ринга, така и извън него.

Не гледах на живо мелето, което той създаден, но чух, че е било лудница. Разбира се, че ще се бием по правилата на бокса, защото аз съм по-голямата звезда. Не знам да има някой боец, който да има моята статистика и да е спечелил толкова пари, колкото аз имам. Ще се бия с Хабиб и ще спечеля повече пари от мача с Конър. Поне 100 милиона повече ще взема, ще са някъде около 110 - 200 милиона гарантирани", заяви Мейуедър.

По-рано тази седмица се появи новината, че Хабиб Нурмагомедов е отказал 15 милиона долара хонорар за реванш с Конър Макгрегър. Освен това руснакът мисли и за край на кариерата си, като за това може да четете повече в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички