Къде да гледаме боксовия спектакъл Мани Пакиао - Кийт Търман?

Битката на лятото в световния бокс е тази нощ в Лас Вегас, когато един срещу друг се изправят легендата Мани Пакиао срещу непобедения шампион в полусредна категория Кийт Търман. Спектакълът беше разпродаден отдавна, а ветеранът ще се опита да изненада всички, печелейки срещу голямата звезда на американския спорт в тази категория.

Това ще е 71-ият двубой на ветерана, който в края на тази година става на 41. Той е далеч по-възрастен от своя съперник (30 години), но опитът е на негова страна в битката, която се очаква да генерира стотици милиони в приходи. Търмън пък е непобеден в кариерата си до момента, но от 2015 година насам, когато стана шампион на WBA има едва 4 защити и нито един от съперниците му не е бил от класата на Пакиао.

Боксовата легенда Пакиао взима 4 пъти повече от шампиона за битката в Лас Вегас

Феноменът в полусредна категория на Световната боксова асоциация Кийт Търман може и да е непобеден на ринга, но въпреки това ще вземе 4 пъти по-м...

Боксовият двубой за съжаление няма да бъде предаван в българския ефир, тъй като нито една телевизия не закупи правата върху излъчването. Срещата ще бъде предавана от Fox Sports 1, като може да гледате мача ТУК!

Етикети: |

Още по темата

Please select answer!