Кубрат за нечистия удар: Беше чист нокаут, но му дадоха време да се възстанови


Кубрат за нечистия удар: Беше чист нокаут, но му дадоха време да се възстанови
Снимка: БГНЕС

2742 0

Най-добрият боксьор на България в тежка категория - Кубрат Пулев, коментира един от най-важните моменти в мача си срещу Богдан Дину в Калифорния. Българинът беше заплашен от дисквалификация, след като реферът отсъди, че е нанесъл нечист удар по противника.

Това се случи в началото на седми рунд, докато румънецът бе подгънал коляно. Реферът на мача спря времето, а после даде официално предупреждение на Кобрата за нечистия удар.

"Правеше движения, за да избегне попадението. Когато го ударих, се беше опрял във въжетата. Не можех да го разбера паднал ли е, или какво. Нямаше команда "стоп" от рефера. Самият аз се спрях. Беше чист нокаут. Дадоха му шанс да се възстанови. Трябваше още два пъти да го свалям. При третия опит падна", коментира Пулев пред "България днес".

В РУМЪНИЯ: РЕФЕРЪТ ОЩЕТИ БОГДАН ДИНУ, "TOP RANK" ПОВЛИЯ НА МАЧА!

"Направих анализ на мача. Имах труден момент, Видя се, че имам пропуски, но и съм надградил. Вече седя по друг начин в атака. Нали знаете, че съм бетон", добави софиянецът. Стряскащи подробности за аркадата му и къде може да е следващият му мач вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички