Кубрат за бой с Милър: Шансовете ми за победа са 50/50


Кубрат за бой с Милър: Шансовете ми за победа са 50/50
Снимка: Оф. сайт на Кубрат Пулев

1273 0

Най-добрият български боксьор в тежка категория Кубрат Пулев мина през много препятствия в последните месеци, за да намери съперник за следващия си бой. Първо Дилиън Уайт отказа да се боксира с българина, след това и Александър Димитренко, а сега се очаква в най-скоро време двубоят му срещу американеца Джарел Милър да бъде уреден съвсем официално.

Промоутърският екип зад Кобрата обяви 1 септември като дата на срещата, която трябва да излъчи официалния претендент на Международната боксова федерация (IBF). 29-годишният Милър има срок до 9 юли да парафира изпратения му контракт.

"Ние сме обявили дата, така че те трябва да подпишат и да се състои мача. Аз се подготвям, още няколко дни съм тук. После заминавам за Германия да се подготвя там. Какво знам за Джарел Милър ли? Добър боксьор, мощен, здрав физически…. Смятам, че ще стане много интересен мач", заяви Кобрата пред Нова тв. 

Ако Милър подпише предложения му контракт, двубоят срещу него би бил трети за Кубрат Пулев в София. При първия от тях залата бе пълна, но при втория посещаемостта не бе така висока. "Не ме притеснява това. Този противник е много сериозен. Шансовете ми за победа са 50/50. Затова смятам, че ще има интерес. Ако дойде противник, за когото е сигурно, че ще го победя, то боят няма да бъде интригуващ. Важно е да има драми, не сапунени сериали. Високите цени за билетите? Важен е крайният резултат, важно е да се върви нагоре. Все пак това е претендентски мач за световната титла.”

Джарел Милър е сериозно име в тежка категория. Той има 22 мача зад гърба си, като в тях няма загуба, а само едно равенство. От всичките му 21 победи, цели 18 са с нокаут. Преди да се занимава с професионален бокс е бил кикбоксьор, като в това поприще има 23 мача, два от които са загубени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички