Кубрат за Дину: Беше по-различен от останалите ми съперници


Кубрат за Дину: Беше по-различен от останалите ми съперници
Снимка: БГНЕС

1910 0

Кубрат Пулев коментира победата си срещу Богдан Дину, като определи, че той е бил по-различен от предишните му съперници. Кобрата получи ужасната рана над лявото око в четвъртия рунд на двубоя, но успя не само да продължи мача, но и да спечели с нокаут в седмия рунд.

"Съперникът се беше подготвил много добре, имаше само една загуба. Беше по-различен от останалите ми съперници, но това е нормално, защото всеки боксьор е посвоему различен. Беше висок, здрав, добър боксьор, с опит е. Бяхме се срещали с него и при аматьорите, тогава го победих, сега пак", заяви той пред Нова телевизия.

"Не беше никак лесно, много драматичен мач, дадоха ми и официално предупреждение, изобщо беше истинска драма. Затова още един път искам да поздравя българите в залата, да благодаря и на тези, които станаха рано сутринта да ме гледат, приятно ми е, че успях да ги зарадвам и да оправдая очакванията им. Надявам се да съм допринесъл да имат една идея повече самочувствие след тази победа".

Според шефа на "Top Rank"не мачът с Джошуа е причината да подпишат договор с българина. Подробности вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички