Кубрат е сигурен, че ще има мач с Джошуа и разкри колко далеч е от нивото на световния шампион

Кубрат Пулев е сигурен, че ще стигне до мач със световния шампион Антъни Джошуа. Веднъж вече двамата уредиха бой помежду си през 2017 година, но тогава в последния момент контузия отказа българина.

"Убеден съм, не може да не се състои. Естествено, трябва да побеждавам съперниците си, преди да се изправя срещу него. Но този мач е въпрос на време, няма какво да вярвам. А ако успея да се подготвя добре, защо да не го победя", заяви Кобрата пред "24 часа" и допълни, че според него интересът към бокса в САЩ се покачва, а не каквито твърдения има, че е занижен. "Според мен е точно обратното. В момента има подем в тежката категория както в Европа, така и в САЩ. Появиха се нови боксьори и става наистина интересно.

Кубрат Пулев смята, че един от мениджърите на Дину стои зад жалбата срещу него

Кубрат Пулев, който има доста проблеми за разрешаване след заведеното дело срещу него от Джени Суши, коментира и новината, че Богдан Дину е поиск...

Кубрат призна, че съвсем наскоро е гледал както свои двубои, така и такива на Джошуа, Уайлдър и Фюри, и е успял да прецени къде се намира той и какво може да постигне. "Разбрах, че изобщо не съм далече от истината и че съм... много опасна личност".

"Трябва да надградя още малко върху това, което имам, без да го развалям, разбира се. Това са детайли, по-скоро дребни, но представляват много важни аспекти от бокса и провеждането на мача. Не мисля, че съм завършен и че няма накъде да се развивам. В никакъв случай - човек се учи, докато е жив, са казали хората. Никога не съм си поставял граници - дотам стигам и край. Напротив, продължавам да съм максималист към себе си".

А какво е мнението на промоутъра на Антъни Джошуа - Еди Хърн, за двубой с Кобрата - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!