Кубрат Пулев шокира с признание непосредствено след успеха: Можех да загубя


Кубрат Пулев шокира с признание непосредствено след успеха: Можех да загубя
Снимка: БГНЕС

9631 0

Новият претендент за световната титла на IBF - Кубрат Пулев, показа трезва оценка за представянето си и сериозна самокритика за грешките, които е допуснал по време на победата срещу Хюи Фюри. Както е известно, българинът стигна до категоричен успех след единодушно съдийско решение, след като не успя да нанесе така желания от феновете нокаут. 

Въпреки че не успя да го прати в несвяст, Кобрата успя да отвори сериозна аркада над окото на съперника си и беше безапелационен победител в очите на всички. Но самият той призна, че е допуснал много грешки, които предстои да бъдат изчистени.

"Доволен съм, че победих, но истината е, че имах много неточности в играта, които трябва да изчистя. Радвам се на победата, но трябва да бъда критичен към себе си. Можех да загубя този мач", призна Кобрата след победата си.

ПЪРВАТА ЦЕЛУВКА ЗА ЩАСТЛВИЯ КУБРАТ НЕ БЕШЕ ОТ АНДРЕА (ВИДЕО)

"Фюри беше неудобен. Трябваше по друг начин да подходя в атака. Някои удари просто не достигаха до него. Горе-долу го бих с ляв прав. Имаше малко критични моменти, но това не може да ме разклати. Разбира се, трябва да благодаря на всички българи, че ме подкрепиха - така, както го правят винаги, особено когато се бия тук", допълни Пулев.

Въпреки че самият той беше критичен към себе си, Кобрата беше категоричният победител, особено след като още във втория рунд вкара жесток прав удар в главата на Фюри, който го разклати и разкървави. ВИДЕО ОТ БРУТАЛНИЯ УДАР НА ПУЛЕВ ВИЖТЕ ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички