Кубрат Пулев разкри как Букър се е опитал да го провокира по време на двубоя


Кубрат Пулев разкри как Букър се е опитал да го провокира по време на двубоя
Снимка: БГНЕС

4443 0

Кубрат Пулев разкри любопитни подробности как Райдъл Букър се е опитал да го провокира и изнерви по време на двубоя им. Американецът е сравнял ударите на Кобрата с тези на Дионтей Улайдър, но и това не попречи на българина да се поздрави с успеха.

"Беше много комично, защото през цялото време ми говореше как Дионтей Уайлдър удрял по-силно от мен. Дори употреби неприлична дума и каза, че не мога да ударя толкова силно. Нещата станаха малко на инат. Аз го удрях и му казвах: „А така харесва ли ти?” След 6-ия рунд му стана изключително тежко заради ударите и темпото, което наложих", заяви Кобрата пред Нова тв.

"Много сериозни удари понесе. Респект към него. Много добре знам как удрям с тези малки ръкавици. Той понесе наистина тежки удари, евала за което. Не падна, макар че на няколко пъти се разклати. Определено Букър е боксьор с опит, тренира с най-големите боксови имена в тежката категория. Това го прави много конкурентен, свикнал е на удари. Има добра защита, която аз пробих многократно, но въпреки всичко устоя", призна още Кобрата. А защо мачът с Букър е бил заплашен от прекратяване вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички