Кубрат Пулев отново е основен кандидат за мач с Джошуа


Кубрат Пулев отново е основен кандидат за мач с Джошуа
Снимка: Gulliver/GettyImages

4003 0

Звездата ни в тежка категория Кубрат Пулев е считан за фаворит за следващия съперник на световния шампион Антъни Джошуа. След отказа на Дионетей Уайлдър да се изправи срещу Джошуа, то Кобрата излиза пак на преден план.

Ако Джошуа спечели срещу Анди Руис в събота в "Медисън Скуеър Гардън", той ще търси още един съперник до края на годината, а Пулев на този етап се очертава като основен вариант, информира Mirror.

По-рано днес Уайлдър реши да даде реванш на кубинеца Луис Ортис, когото нокаутира в десетия рунд на мача им през март 2018 година в Ню Йорк. "Искам да информирам всички мои фенове, че подписахме договор за реванш с Луис Ортис, като датата и мястото ще бъдат уточнени в най-скоро време", написа американецът в социалните мрежи, с което със сигурност е разочаровал много фенове на бокса.

Припомняме, че Кубрат трябваше да се боксира с британеца през 2017 година, но се отказа заради контузия. Сега българинът е задължителен претендент за шампионската титла на IBF, след като надделя над Хюи Фюри пред родна публика в края на октомври.

Кубрат имаше сериозни проблеми, след като целуна репортерката Джени Суши, а тя подаде иск срещу него. А какво бе цялото наказание, което беше наложено на Пулев, вижте тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички