Кубрат Пулев обяви коя е новата дата за търга за боя му с Уайт


Кубрат Пулев обяви коя е новата дата за търга за боя му с Уайт
Снимка: Instagram на Кубрат Пулев

1709 0

Българският боксьор Кубрат Пулев обяви, че само след броени дни ще се проведе търгът за правата на предстоящия мач между него и британеца Дилиан Уайт. Победителят в този мач ще определи официалния претендент за пояса на Международната боксова федерация (IBF) в тежка категория.

"Търгът бе отменен поради неразбирателство, защото от противниковия лагер искаха да променят процентите – да не са 75% на 25% в моя полза, а да са 50 на 50. Ние оспорихме това и от IBF взеха решение, че процентите остават същите. Сега на 17 май предстои търгът, който ще определи кой ще вземе всички права върху мача. Надявам се от Зауерланд да го спечелят, за да може ние да решаваме къде да бъде двубоят. Това е много важно, тъй като Еди Хърн се изказа, че съм искал много пари“, заяви Кубрат.

Днес боксовата ни звезда се срещна с децата от Специално училище за ученици с увреден слух ”Проф. д-р Дечо Денев”, гр. София. Кубрат зарадва младите си фенове с подаръци, автографи, както и със снимка за спомен. „Това да съм тук днес не представлява особено усилие за мен, а на тях им носи голяма радост. Радвам се, че поне за два часа усмивките ще стоят на лицата им и че съм направил денят им малко по-различен. Вярвам, че не само децата, но и всички ние трябва да имаме идоли и да преследваме мечтите си. Надявам се, че срещата ми с тях може да им повлия позитивно“, заяви Пулев

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички