Кубрат Пулев: Суши не ми вярва? Няма да ѝ падам на колене, имам достойнство!


Кубрат Пулев: Суши не ми вярва? Няма да ѝ падам на колене, имам достойнство!
Снимка: БГНЕС

5488 0

Звездата на България в бокса в тежка категория - Кубрат Пулев, коментира думите на репортерката Джени Суши, че той не съжалява искрено за нежеланата целувка, която ѝ даде. Той заяви, че не очаква американката и адвокатката ѝ да успеят да измъкнат пари от него във връзка със скандала, ако решат да поискат такива.

"Не смятам, че ще се стигне до това нещо да получат. За да вземат нещо, трябва да дадат. А те не са дали нищо. Да ми спрат правата, но на какво основание? Грешката е грешка, аз съжалявам, извиних се на всички", заяви Пулев пред "Нова" след изслушването в САЩ.

"Осъзнах си грешката, а дали ми вярва, или не... Не мога да се извинявам, докато вземе да повярва. Аз имам достойнство и не смятам да ѝ падам на колене или да им целувам ръце. Не съм направил нещо подсъдимо", допълни боксьорът.

Запитан какво в поведението си след мача с Богдан Дину (след него дойде целувката, бел.ред.) би променил, ако можеше, Кобрата отсече: "Нямаше да я докосна!". Спортистът посочи, че мач срещу Антъни Джошуа за титлата на IBF ще има "малко по-късно" и завърши с: "Продължаваме нагоре към върха". Междувременно се оказа, че целувките между Пулев и Суши са били две. Подробности вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички