Кубрат Пулев: Суши не ми вярва? Няма да ѝ падам на колене, имам достойнство!

Звездата на България в бокса в тежка категория - Кубрат Пулев, коментира думите на репортерката Джени Суши, че той не съжалява искрено за нежеланата целувка, която ѝ даде. Той заяви, че не очаква американката и адвокатката ѝ да успеят да измъкнат пари от него във връзка със скандала, ако решат да поискат такива.

"Не смятам, че ще се стигне до това нещо да получат. За да вземат нещо, трябва да дадат. А те не са дали нищо. Да ми спрат правата, но на какво основание? Грешката е грешка, аз съжалявам, извиних се на всички", заяви Пулев пред "Нова" след изслушването в САЩ.

Кубрат Пулев призна вината си, а Джени Суши обяви: Просто исках извинение

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев получи сравнително поносимо наказание за обвинението в сексуален тормоз, повдигнато от Джени Суши. Как...

"Осъзнах си грешката, а дали ми вярва, или не... Не мога да се извинявам, докато вземе да повярва. Аз имам достойнство и не смятам да ѝ падам на колене или да им целувам ръце. Не съм направил нещо подсъдимо", допълни боксьорът.

Запитан какво в поведението си след мача с Богдан Дину (след него дойде целувката, бел.ред.) би променил, ако можеше, Кобрата отсече: "Нямаше да я докосна!". Спортистът посочи, че мач срещу Антъни Джошуа за титлата на IBF ще има "малко по-късно" и завърши с: "Продължаваме нагоре към върха". Междувременно се оказа, че целувките между Пулев и Суши са били две. Подробности вижте в този материал

Още по темата

Please select answer!