Кубрат Пулев: Някой ден ще умра за българския народ!


Кубрат Пулев: Някой ден ще умра за българския народ!
Снимка: БГНЕС

2683 0

Кубрат Пулев се изправя срещу Хюи Фюри утре вечер в зала "Арена Армеец". Българският боксьор даде поредното си интервю преди големия сблъсък. Ето какво каза Кобрата в предаването "На Кафе" по "Нова" телевизия:

"Стратегията е наистина много важна. Работихме и върху дисциплината на боксиране, за да не може човек да се разсейва. Залата ще се пръска по шевовете и трябва трябва да бъда много концентриран. Да играя поред родна публика ме мотивира много. Това е най-голямата сила, която човек може да има. По-велико от това за мен лично няма. Знаете, че аз обичам българския народ и правя необходимото... Някой ден може и да умра за българския народ!

Екипът ми е ушит от една фирма, която прави традиционни български шевици и бродерии. Така че халатът ми ще е уникален, а и ще има голяма стойност.

Андреа сама решава дали ще дойде да ме гледа. Аз съм трениран и за мен не играе роля дали тя е на трибуните, поне така си мисля.

Най-важното сега е битката с Фюри. Ако я взема, тогава ще мисля за Джошуа. Ако мисля отсега, може да се разконцентрирам". В същото време и Фюри говори подробно днес за предстоящия двубой и посочи върху кого има повече напрежение преди сблъсъка - вижте повече подробности по темата!

Двубоят за претендентското място на IBF е в събота вечер и можете да следите Кубрат Пулев - Хюи Фюри НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички