Кубрат Пулев: Не е изключено мачът с Джошуа да е в България


Кубрат Пулев: Не е изключено мачът с Джошуа да е в България
Снимка: БГНЕС

3802 0

Кубрат Пулев за пореден път изрази увереност, че до няколко месеца ще се бие с двукратния световен шампион Антъни Джошуа. Кобрата дори не изключи възможността този двубой да се проведе в България.

"До няколко месеца ще се бия с Антъни Джошуа за Световната титла и ще го победя. Това ще стане факт до няколко месеца. Тогава вече ще бъда истински щастлив. Не е невъзможно мачът да е тук в България, което би популяризирало и самата страна. Както сега го направиха в Саудитска арабия, което популяризира района, така и в България.

За мен ще бъде чест и аз се надявам да успеем да постигнем това нещо, защото битката преди мача също е много важна. Надявам се да вземем правата за организирането и излъчването на двубоя", сподели претендент номер едно за световната титла на IBF пред Канал 3.

На специална церемония в Министерството на отбраната Пулев бе повишен в звание лейтенант от резерва от вицепремиерът и Министър на отбраната Красимир Каракачанов. "За мен е огромна гордост, благодарност също", допълни боксьорът ни. А как компютърна симулация видя развоя на двубоя Джошуа - Пулев - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички