Кубрат: Америка стои като вариант, НВО проявява интерес да излъчва мои мачове


Кубрат: Америка стои като вариант, НВО проявява интерес да излъчва мои мачове
Снимка: принтскрийн

1942 0

Кубрат Пулев сподели, че гледа към САЩ в дългосрочен план. Договорът с настоящите му промоутъри от "Зауерланд" изтича догодина.

"Америка стои като вариант, защото има интерес за нас – и за мен, и за брат ми. НВО също проявява интерес да излъчва мои мачове. Така че това е най-важното и смятам, че Америка е една сфера, един път, който е много важен и смятам, че ще допринесе за моето развитие”, коментира Кубрат Пулев в тв интервю.

Професионалният боксьор внесе яснота защо световната боксова асоциация насрочи друг мач за титлата, а не негов двубой с Фрес Окуендо в Чикаго в началото на следващата година."Оправданието е, че аз съм контузен и не мога толкова бързо да се подготвя. Изпратих им документ, че съм готов, мога да започна тренировки, но те отвърнаха, че тези боксьори са подготвени и световната титла не може да отане вакантна толкова дълго време. Ще съм доволен, ако аз съм човекът, който ще се изправи срещу победителя от световния шампион и Фрес Окуендо”, обясни Кубрат Пулев.

В края на октомври Sportlive писа, че една от американските компании, които се опитват да привлекат Кубрат Пулев и неговият брат, е "Hitz Boxing", която в момента оперира изцяло на територията на САЩ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички