Крошетата на бесния грузинец не били за треньора му, скочи на организаторите в "Арена Армеец"


Крошетата на бесния грузинец не били за треньора му, скочи на организаторите в "Арена Армеец"
Снимка: БГНЕС

5575 0

По време на галавечерта за двубоя между Кубрат Пулев и Хюи Фюри станахме свидетели на доста неприятни сцени в един от първите мачове. Боксьорът Леван Шоня загуби от Спас Генов, но след двубоя изпусна нервите си, като продължи да търси саморазправа с хора на ринга. 

Под ударите му дори попадна и човек от неговия ъгъл, за когото се смяташе, че е негов треньор. Шоня обаче бе потърсен за коментар като обясни, че това всъщност не е треньорът му, а мениджър. 

"Научих за боя срещу Генов седмица по-рано. Офертата не беше особено добра, но все пак приех. Първо споразумение бе до 75 кг, с приближаването на битката ми казаха, че ще бия в мач до 79 кг, а на кантара преди двубоя разбрах, че всъщност моят противник в 81 кг, а аз не бях повече от 75", започна Шоня. 

РАЗКРИХА КАКВА СУМА ПРИБРА ФЮРИ ОТ БОЯ С КУБРАТ

"В договора за боя, който е в моите ръце, беше договорено боят да е в 8 рунда. Когато реферът сложи край на битката след 6-ия, останах изумен. Аз влязох бавно в боя, подгрях и исках да дам всичко от себе си в последните 2 рунда. Никой не ми бе казал, че двубоят ще приключи след 6 изиграни рунда.

БОКСОВ АНАЛИЗАТОР СЪСИПА ПОСТИГНАТОТО ОТ КУБРАТ С ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ

Видях след това какво си пише. Неща, като боксьор наби треньора си, но в ъгъла не бе моят треньор. Беше мениджър, който не ми каза за тази промяна и който не защити моито интереси още при кантара. Тренирам себе си за всички битки сам и сам съм си треньор. След боя дори имаше приказки да не ми платят. В крайна сметка обаче ситуацията се разреши в моя полза. Взех си парите и не ме дисквалифицираха. Дали съм се почувствал известен? Не. След битката в София хората искаха да се снимат с мен, говориха си с мен. В Киев всичко е спокойно, не се превърнах в знаменитост", допълни още той, цитиран от Ringside24.  

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички