Кобрата за Уайт и Хърн: Страхливци и шизофреници, 7 пъти предлагаха боят да е в Англия!


Кобрата за Уайт и Хърн: Страхливци и шизофреници, 7 пъти предлагаха боят да е в Англия!
Снимка: БГНЕС

3294 0

Българският боксьор Кубрат Пулев нападна доскорошния си бъдещ съперник на ринга Дилиън Уайт и неговия мениджър Еди Хърн. Двамата взеха решение да отменят боя в София, който щеше да определи претендента за титлите в тежка категория, които са притежание на звездата Антъни Джошуа.

"Очаквах Уайт и промоутърът му да избягат от боя, но не и да са чак такива страхливци. Те са големи манипулатори и шизофреници! Не мога да повярвам по какъв подъл начин избягаха от мач в България. Целият екип на Хърн говореше за това как се опитва да ме доведе във Великобритания. Това се случва, след като вече обявихме датата и мястото на събитието - 25 август в София", избухна Пулев в Лондон.

Както е известно, Уайт предпочете да се боксира срещу Джоузеф Паркър на 28 юли в Лондон.

"Изпратихме официален договор на Уайт, но той не го подписа. Тук не говорим за някакво шоу, а за голям двубой между двама от най-добрите боксьори, които щяха да решат бъдещето на титлите в тежка категория. В крайна сметка те губят. Вместо да играят по правилата, Еди Хърн и боксьорът му се прибраха вкъщи с подвити опашки. Хърн и Уайт направиха всичко възможно да избегнат този мач. Първо се опитаха да променят разпределението на приходите. От Федерацията отхвърлиха исканията им. Целите преговори бяха една шега. Направиха ни и цели 7 оферти, за да преместим мача в Англия, но не стана. Какво още да кажа?", допълни българският боксьор.

Той се обърна лично към Дилиън Уайт: "Който ти е казал, че нямам интерес да се бия с теб, е сгрешил. Можеше да приемеш предизвикателството, но ти реши да се откажеш, не аз. Но, ако Хърн те е подвел, нека ти го кажа направо: Тук съм и съм готов да те върна обратно в реалността!".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички