Кобрата за Джошуа: Понякога си казвам "Какво направих, това са много пари", но...


Кобрата за Джошуа: Понякога си казвам "Какво направих, това са много пари", но...
Снимка: Официален сайт на К. Пулев

2501 0

Българският топбоксьор Кубрат Пулев заяви, че понякога се пита защо е отказал да излезе на ринга срещу Антъни Джошуа, макар и контузен, и е изпуснал толкова много пари. Това обаче се случва рядко, а през повечето време Кобрата е уверен в решението, което е взел, тъй като то се основава на принципите му.

"Понякога, когато се кача на самолет, си казвам: "Какво направих? Наистина са много пари. Но не съжалявам, нямах друг избор. Така съм устроен и няма как да се кача на ринга за едни пари. Аз се качвам, за да побеждавам. Нищо, че сме от малка България, отиваме да победим", сподели Пулев пред БНТ.

"Разбира се, че ще имам нов шанс за световната титла, не сме много добрите боксьори сред претендентите. Аз имам много сила и искам да има ефект от нея. Искам като изляза, да съм уверен, че мога да мачкам", добави боксьорът.

Кубрат разкри, че не парите са това, което го мотивира в бокса.

"Мотивира ме идеята да стана шампион, да ми вдигнат ръката, и личното удовлетворение да стана първи. Парите не са толкова важни, все пак 7-8 години съм играл бокс без да ми дадат една стотинка за това", споделя той.

Пулев разказа, че не тренира на максимум, въпреки че е възстановен, тъй като няма дата.

"Вървят преговори за март-април да имам мач, нищо чудно и директно за световната титла на WBA да е. Противникът ще е сериозен, защото леки вече няма", заяви звездата, който призна, че се е възстановил бързо и без операция, благодарение на иновативен метод на лечение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички