Кобрата призна за ключова промяна в екипа си и какво се случва с Ули Вегнер


Кобрата призна за ключова промяна в екипа си и какво се случва с Ули Вегнер
Снимка: БГНЕС

4740 0

Кубрат Пулев призна, че работи с нов екип по време на подготовката си в САЩ за двубоя срещу Райдъл Букър. Той беше категоричен, че идеята е да се усъвършенства постоянно и подчерта, че не е достигнал върха на възможностите си, за да си позволи да стои на едно място в развитието си в професионалния бокс. Това обясни той, след като показа нови комбинации и много разнообразна игра при успеха си над американеца в 10 рунда. 

"С новия екип се опитване да правим нови неща, да надграждаме и да развиваме различни неща, за да мога да се развивам и да съм напълно готов за двубой срещу Руис или Джошуа. Може би не бях достатъчно отпуснат на ринга, за да покажа всичко, но и смятам, че противникът беше с много опит и се получи силен мач", коментира Кобрата пред "Диема Спорт". 

"С новия ми треньор пробваме няколко различни неща. Той е от американската школа, така че има ккаво да допринесе за моето развитие. Идеята е да стана по-добър. Не съм на необходимото ниво, за да не надграждам върху това, което вече съм постигнал", каза още той и уточни, че няма истина в слуховете, че се е разделил с личния си треньор Ули Вегнер. Причината той да не е в САЩ е свързана с уговорката му със Зауерланд, която обаче вече е приключена. 

"Не, не, не сме приключили с Ули Вегнер. Не е в САЩ, но това е заради договора му със Зауерланд, но това беше разрешено наскоро, така че продължаваме да работим заедно", подчерта българският боксьор. Той коментира и най-актуалната тема, свързана с двубой за световната титла и Кубрат Пулев потвърди, че такъв ще има (кога и срещу кого четете в тази статия)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички