Кобрата изненада: Аркадата ми е красива (ВИДЕО)


Кобрата изненада: Аркадата ми е красива (ВИДЕО)
Снимка: принтскрийн

3555 0

Звездният български боксьор Кубрат Пулев направи изненадващ коментар за аркадата си, получена в мача срещу Богдан Дину в Калифорния. Кобрата получи ужасната рана над лявото око в четвъртия рунд на двубоя, но успя не само да продължи мача, но и да спечели с нокаут в седмия рунд.

"Аркадата ми е красива. Всичко, което не ни убива, ни прави по-добри. "Да преодолея аркадата ми помогна ми всичко, което бяхме тренирали. И всичко, което постигнах, за да мога да се усъвършенствам", заяви боксьорът пред камерата на сайт за българите в Калифорния.

"Дину не е боксьор от вчера. Беше се подготвил много добре. Не дойдоха да загубят, а за победа. Опитаха се да изненадат, да дадат всичко от себе си. Направи някои много добри попадения и атаки, но аз се оказах по-корав и подготвен", допълни Пулев.

На коментара, че в Калифорния от много време не са се събирали толкова българи на едно място звездата отговори: "Не просто ги събрахме, а се радвам, че допринесох за самочувствието им и за духа, който имат нужда и не бяха изпитвали отдавна. Хората ми дават криле да продължавам напред". А това ли бе най-страшната аркада в бокса през 2019 година - вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички