Кобрата: Вълнувам се, че ще се бия в The Hangar и по ESPN


Кобрата: Вълнувам се, че ще се бия в The Hangar и по ESPN
Снимка: Sportlive/Тодор Маргаритов

1530 0

Българската звезда в бокса в тежка категория - Кубрат Пулев, сподели, че изпитва вълнение преди първия си мач на американска земя. Той ще се състои на 23 март, а съперник на софиянеца ще бъде румънецът Богдан Дину. Мачът ще се проведе в зала "Дъ Хангар" в Коста Меса, Калифорния. Цялата галавечер е организирана от компанията "Top Rank", а билетите на цени 75 и 60 долара вече са в продажба.

"Вълнувам се, че ще се бия в "Дъ Хангар" и мачът ще бъде предаван по ESPN, докато продължавам да се стремя да стана световен шампион в тежка категория. Зад мен има страхотен екип и аз съм концентриран и готов да се погрижа за бизнеса на 23-ти март", коментира Пулев, цитиран от boxingscene.com.

"Знам, че това е голяма възможност за мен да стигна до върха в тежка категория. Щастлив съм, че ще се бия в САЩ срещу истински топбоец в тежка категория като Пулев. Когато спечеля, ще бъда считан за най-добър претендент", на свой ред коментира Дину. Според слуховете има вариант Кобрата да се изправи срещу Антъни Джошуа за световната титла още през тази година. Подробности вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички