Кобрата: Много по-добър съм от мача с Кличко, мога да победя всеки в тежка категория


Кобрата: Много по-добър съм от мача с Кличко, мога да победя всеки в тежка категория
Снимка: Instagram на Кубрат Пулев

1735 0

Българската боксова звезда Кубрат Пулев обяви, че е станал много по-добър боец от загубата срещу Владимир Кличко насам. Софиянецът бе нокаутиран през 2014 година от украинската легенда, което и до ден днешен е единствената му загуба в професионалната кариера.

"Тогава бях по-млад и бях подложен на голямо напрежение. Кличко беше по-опитен и го показа през онази нощ. Аз съм един много по-добър боец. По-силен съм и станах по-всестранно развит боец. Вярвам, че съм психически и физически по-добър. Мога да направя всичко", коментира Кобрата пред "The Ring".

"Тежка категория е отворена. Мога да победя всеки един от тях. Знам, че е трудно да се организират мачове заради парите и телевизиите. Нямам проблем да се бия с някой от най-добрите бойци. Мога да спечеля и чрез нокаут", продължи 37-годишният боксьор.

Относно предстоящата битка в САЩ срещу румънеца Богдан Дину Пулев коментира: "Вярвам, че мога да спечеля с нокаут. Вярвам, че мога да спечеля впечатляващо. Искам да докажа на хората, че съм по-добър боец, отколкото когато се бих срещу Кличко. Аз съм по-добър боец и опасен боец", завърши звездата. А кой иска Пулев за следващ свой съперник - вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички