Кличко се връща на ринга, но не за Уайт, а за 2 епични мача


Кличко се връща на ринга, но не за Уайт, а за 2 епични мача
Снимка: Gulliver/GettyImages

4888 0

Легендарният боксьор Владимир Кличко води преговори за своето връщане на ринга, информира The Ring. Преговорите украинецът води със собственика на видео платформата DAZN и става дума за 3 мача, първият от които ще бъде със съперник на средно ниво. Мачът ще бъде в Германия.

Много по-интересни ще са втората и третата битка, които евентуално ще проведе звездният боксьор. На второ място Кличко ще проведе реванш срещу британеца Тайсън Фюри, от когото загуби през 2015 година. След година преговорите за реванш два пъти се провалиха заради британеца.

ДЖОШУА ДОПУСКА, ЧЕ КЛИЧКО ЩЕ СЕ ВЪРНЕ В БОКСА И ЩЕ СЕ БИЕ С НЕГО

Третият мач за Кличко след завръщането му ще бъде реваншът с Антъни Джошуа, от когото украинецът загуби през 2017 година. Тогава Кличко взе решение да приключи кариерата си.

Според The Ring 42-годишният Кличко може да стане световен посланик на DAZN. В момента тази роля изпълнява футболната суперзвезда Кристиано Роналдо. В рамките на споразумението DAZN ще дари пари на ЮНЕСКО, за което настоява Кличко.

Украинската звезда не е излизал на ринга от април 2017 година, когато загуби от Джошуа. Преди няколко дни Кличко опроверга слуховете за вероятното си завръщане в бокса, но в действителност думите му касаеха само информацията за предполагаем мач срещу Дилиън Уайт на 13 април.

Припомнете си тук как Фюри сложи край на ерата "Кличко" в бокса. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички