Кличко най-накрая проговори за реванш с Джошуа - ето от какво зависи


Кличко най-накрая проговори за реванш с Джошуа - ето от какво зависи
Снимка: Getty Images/Guliver

3870 0

Легендата в световния бокс Владимир Кличко най-накрая наруши мълчанието си и коментира евентуалния мач реванш срещу Антъни Джошуа. Както е известно, в края на април двамата изиграха най-зрелищната среща в тежка категория за последните 15 години, а британецът нокаутира украинския хегемон в бокса.

Пред немското издание "Finanzen" той беше категоричен, че не финансовите параметри ще определят кога и дали изобщо ще има мач реванш между него и шампионът в тежка категория.

“Двубоят между мен и Антъни Джошуа беше организиран от K2 Promotions и компанията на Еди Хърн – Matchroom Promotion. Няма да коментирам цифрите. Това е просто бизнес, нищо повече, нищо по-малко. Парите никога не са били основната мотивация за мен. Искам само да побеждавам! Парите са само потвърждение на успеха. Ако реша да се бия с Джошуа, то не точно парите ще бъде определящ фактор в този случай, а нещо друго", каза Кличко пред списанието.

“Не се чувствам като губещ от мача срещу Антъни Джошуа, само защото загубих битката. След нито една от предишните си загуби, аз не получих повече от тази. Невероятно е колко много уважение и признание ми донесе тази среща”, каза украинецът относно загубата си от Джошуа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички