Кале Зауерланд: Джошуа - Кличко бе като филм за Роки, боят с Пулев няма да е


Кале Зауерланд: Джошуа - Кличко бе като филм за Роки, боят с Пулев няма да е
Снимка: Instagram на Кубрат Пулев

2992 0

Промоутърът на Кубрат Пулев Кале Зауерланд е на мнение, че възрастта е единственото, което е попречило на Владимир Кличко да победи Антъни Джошуа през април на "Уембли". Германецът обаче е категоричен, че Пулев няма да пропусне възможностите пред себе си и има голям шанс да спечели мача в Кардиф срещу британеца.

"Не искам да сравнявам предстоящия мач на Кубрат с боя Джошуа - Кличко. Това бе отлична вечер на "Уембли" за бокса и спорта. Но ако анализираме всичко по-подробно, ще получим бой на млад шампион срещу човек, който завършва кариерата си. Кличко загуби от Тайсън Фюри, не изглеждаше стабилен в боя против Дженингс. В крайна сметка това беше Кличко, чиито най-добри години са в миналото. Но украинецът изпрати Джошуа в нокдаун и трябваше да го пребори. Мисля, че всеки специалист ще се съгласи с това", заяви промоутърът на Кобрата, цитиран от официалния сайт на братя Кличко.

"Но Джошуа се изплъзна чудесно и после спечели боя. Ще може ли да излезе от такава ситуация в битката с Пулев? Не мисля, че Пулев ще изпусне такъв шанс. Кличко не пребори Джошуа, въпреки че бе длъжен да го направи. Но, нека да си спомним, че украинецът беше на 40. Така че не искам да вземам нищо от тази битка, защото наистина изглежда като един от филмите за Роки Балбоа. Но сега няма да е филм за Роки. Това е Кубрат Пулев - български боксьор от улиците на София. Той е готов за тежка битка", завърши Зауерланд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички