Какво трябва да направи Кубрат, ако лицензът му бъде отнет за постоянно?


Какво трябва да направи Кубрат, ако лицензът му бъде отнет за постоянно?
Снимка: принтскрийн

3912 0

Евгени Веселинов, който е главен редактор на bulgariCa.com - сайта на българската общност в Калифорния, разясни какво ще се случи, ако боксовият лиценз на Кубрат Пулев бъде отнет. Както е известно, такава опасност надвисна над българския боксьор, след като той целуна американска репортерка по време на интервю.

"Дори лицензът на Пулев да бъде отнет за постоянно след изслушването, той веднага има право да кандидатства за подновяването му във всеки един друг американски щат, а шансовете му да го получи обратно са големи", коментира Веселинов пред bTV.

Той бе навсякъде през цялата седмица с екипа на Пулеви в Коста Меса и бе единственият роден журналист, отразил събитията "на място" и направил интервюта "на живо" с братята. Веселинов е човекът, заснел последните кадри на Пулев и американската журналистка Дженифър Равало преди интервюто с целувката. Той от години живее в Лос Анджелис и е създател на първото българско училище там, както и на първия роден вестник. Доколко случката с целувката може да забави кариерата на Пулев в САЩ - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички