Как се е справил Тервел Пулев в предишните си двубои срещу американци?


Как се е справил Тервел Пулев в предишните си двубои срещу американци?
Снимка: БГНЕС

2063 0

Най-добрият български представител в полутежка категория - Тервел Пулев, се изправя пред най-важния си двубой на професионалния ринг. Българският боксьор ще срещне американския претендент Дешон Уебстър в спор за Интерконтиненталната титла на Световната боксова асоциация (WBA), но всъщност залогът е много по-голям за Тервел.

Победа не само ще го направи шампион, но и ще увеличи драстично популярността му в дивизията и ще му помогне да се доближи до заветната цел - претендентско място за една от титлите в полутежка категория на професионалния бокс.

До момента Пулев се е изправял 3 пъти срещу американци на професионалния ринг. В първата среща той нокаутира Скот Фютрел още в 1-ия рунд в мач, планиран в 4 части по 3 минути. Последва и подобно представяне срещу Армандо Анкона, чиято съдба беше идентична - просване на земята още в първите две минути на битката. Единственият, който оцеля цял мач срещу българина, беше Мич Уилямс, като двамата изиграха 6 рунда в "Хангара" - боксова галавечер в САЩ. Пулев спечели убедително след единодушно съдийско решение. Срещата Тервел Пулев Дешон Уебстър може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Къде може да гледате мача Тервел Пулев - Дешон Уебстър вижте в тази статия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички