Ивайло Гоцев: Вярвам, че Кубрат може да стане световен шампион


Ивайло Гоцев: Вярвам, че Кубрат може да стане световен шампион
Снимка: БГНЕС

2654 0

Новият мениджър на Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев, заяви, че вярва не само в победата на българина над Хюи Фюри тази вечер, но и че Кобрата може да спечели световната титла, като за целта трябва да победи непобедения досега Антъни Джошуа.

"Дали вярвам, че Кубрат може да стане световен шампион? Ако не вярвах, сега щях да съм на друго място, а не в София. Под различна форма съм работил с шестима световни шампиони - Самюъл Питър, Сергей Ляхович, Шанън Бригс, Джеймс Тони, Хасим Рахман и Александър Поветкин. Вярвам, че Кубрат може да бъде седмият", заяви мениджърът, цитиран от "24 часа".

Според Гоцев пътят на най-добрия ни боксьор в тежка категория към тази голяма цел минава през подготвителен лагер в САЩ.

"Той ще има полза да направи подготвителен лагер там, спаринги с американски боксьори. Да си свери часовника, както се казва. Кубрат продължава да работи с Ули Вегнер, двамата са много силен тандем и могат да спечелят много от един двумесечен лагер там. Нещо повече, планираме мач в Чикаго през март догодина. Това ще бъде нещо страхотно, знаете, че там живеят страшно много българи", обясни той.

Двубоят за претендентското място на IBF е в събота вечер и можете да следите Кубрат Пулев - Хюи Фюри НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички