Ивайло Гоцев: Фюри е по-известен с клоунските си изяви в Лас Вегас


Ивайло Гоцев: Фюри е по-известен с клоунските си изяви в Лас Вегас
Снимка: БГНЕС

5380 0

Мениджърът на най-добрия български боксьор Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев беше бесен от факта, че Тайсън Фюри и екипът му са отказали мач с българина. Поради тази причина Гоцев си позволи тежки обиди по адрес на бившия световен шампион в тежка категория.

"Кобрата ще затвори устата на клоуна Тайсън Фюри", сподели Гоцев, цитиран от "България Днес".

"Имаше предложение, но то беше несериозно. Видяхме се с Боб Аръм в Лос Анджелис. По това време чакахме как ще се развият събитията около реванша между Джошуа и Руис. Целта на Кубрат винаги е била да се бие за титла.

В момента Фюри е по-интересен с изявите си на клоун в Лас Вегас. Като говорим за отказани противници, той не се осмели да се бие с кубинеца Роберт Алфонсо. Вместо това избра Ото Валин, който видяхме как се мъчи в София срещу Рафаел Зумбано Лав", допълни Гоцев.

Вчера от екипа на Пулев пък коментираха мача на Кубрат Пулев за титлата на IBF. От "Epic Sports", които представят Кобрата, обявиха, че имат няколко изисквания относно тази среща. Повече по темата ще откриете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички