IBF отвърна на удара: Задължи Джошуа да се разбере с Пулев за бой


IBF отвърна на удара: Задължи Джошуа да се разбере с Пулев за бой
Снимка: Gulliver/GettyImages

9036 0

Британската звезда в бокса в тежка категория Антъни Джошуа е поставен в неловко положение, след като получи ултиматум от 2 организации да се изправи срещу техния официален претендент за два от коланите му, съобщи "The Sun", като се позова на ESPN. Първо, от WBO задължиха Джошуа да се изправи срещу техния претендент - Александър Усик, като постави кратки срокове за това. После, според ESPN, същото са направили и от IBF, чийто претендент е българинът Кубрат Пулев.

Според източниците, от IBF са пратили на британеца писмо, в което пишат: "Преговорите трябва да започнат незабавно и да приключат до 11 януари 2020 година. Ако не можете да постигнете споразумение за този двубой, IBF ще поиска оферта за търг".

Британският таблоид пише, че ситуацията не е неразрешима, както изглежда на пръв поглед. Според тях, мачът с Пулев може да се проведе през март, а този с украинеца - през юни, или за него да се поиска удължаване на срока. Вижте в този материал с кого би избрал да се бие Джошуа, ако трябва да оваканти едната си титла. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички