И Пулев не се интересува от Джошуа - ако бие Фюри, ще се боксира в САЩ


И Пулев не се интересува от Джошуа - ако бие Фюри, ще се боксира в САЩ
Снимка: Gulliver/GettyImages

7910 0

Новият промоутър на Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев, хвърли светлина върху бъдещите проекти на най-добрите български боксьори. Той сподели, че галавечерта в София не се прави с цел финансови облаги, а за старт на едно силно партньорство, което да помогне на Пулеви да осъществят своите цели. 

Гоцев разкри, че следващият мач на Кобрата по всяка вероятност ще е в САЩ, и то в Чикаго - градът, с най-голямо българско общество в страната.

"Нито за мен, нито за Кубрат има някакво значение дали има възвращаемост от тази галавечер. Надяваме се отново да се бием в България, но ще има мачове в Чикаго, в Лондон. Няма да се наредим в чакалнята на Джошуа - нашата програма не зависи от него. Когато дойде време за такъв мач, ще седнем да преговаряме", коментира Гоцев и разкри и плана за Тервел.

"Ще има мач в САЩ през следващата пролет (Кубрат), а преди това по всяка вероятност ще отидем за мач в Хърватия в края на декември. За Кобрата не е сигурно, че ще се бие, но за Тервел - да, ако спечели титлата на 27-и октомври", допълни Гоцев.

Българският промоутър е част от "EPIC Sports and Entertainment", като отсега нататък той ще управлява кариерата на братя Пулеви. Как се стигна до колаборацията между двете страни - вижте в този материал на Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички