Хюи Фюри: Отивам в България, за да нокаутирам Пулев


Хюи Фюри: Отивам в България, за да нокаутирам Пулев
Снимка: Getty Images/Guliver

1651 0

Предстоящият съперник на Кубрат Пулев - Хюи Фюри, се закани да си тръгне като победител от София. 23-годишният британец, който е носител на пояса на Острова в тежка категория, ще се изправи срещу Кобрата на 27 октомври в "Арена Армеец". Победителят ще стане задължителен претендент за световната титла на IBF, която е притежание на Антъни Джошуа.

Фюри има актив от 21 победи и едно поражение, което дойде в битка за пояса на WBO с Джоузеф Паркър миналата година. Кобрата пък се завръща на ринга след 18 месеца пауза, търсейки 26-ия си успех в 27 срещи.

"Това е мачът, който искам. Тренирам за него и нямам търпение. Не ме притеснява, че боят ще е в България. Аз съм много по-различен боксьор, чисто психически, спрямо това, което бях преди година. Отивам в България, за да спечеля, при това с нокаут, защото не искам да се доверявам повече на решение на съдиите. Чувствам се добре, имам много силен отбор около себе си. Сигурен съм, че ще бъда в най-добрата си форма за този мач. Не ме е страх от нито един съперник. Знам, че мога да стана световен шампион и няма да си губя повече времето. Ще видите един много различен Хюи Фюри от това, което показах срещу Джоузеф Паркър", коментира той, цитиран от "Тема Спорт".

"Моят живот в момента е бокс, ядене и бокс. Не ме вълнуват социалните мрежи, не ме вълнува нищо друго. Обичам предизвикателството, ще ми бъде по-лесно и ще бъда по-уверен да боксирам с Пулев в София, отколкото той да дойде тук при мен. Виж, резултатът ще е един и същ - нокаут в моя полза", каза още Хюи Фюри.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички