Хърн за мач Джошуа - Фюри: Много ще е трудно да организираме подобна среща


Хърн за мач Джошуа - Фюри: Много ще е трудно да организираме подобна среща
Снимка: Guliver/GettyImages

1031 0

Промоутърът на световния шампион в тежка категория Антъни Джошуа - Еди Хърн, призна, че ще бъде трудно да се организира мач между AJ и Тайсън Фюри в близко бъдеще.

Непобеденият в професионалната си кариера Фюри наскоро си върна боксовия лиценз, след като изтърпя наказание за употреба на допинг и вече си търси противник. Джошуа от своя страна ще срещне Джоузеф Паркър в края на март в Кардиф, като в този двубой ще бъдат обединени поясите на WBA, IBF и WBO.

"Всички искат да видят Фюри отново на ринга и ние сме готови да организираме този мач. Това обаче ще бъде трудно, тъй като ще бъде доброволна защита на титлите от страна на Джошуа, но от друга страна Тайсън Фюри е бивш световен шампион и също има сериозна стойност на пазара", коментира Хърн, намеквайки, че Фюри трудно ще се съгласи на малък процент от наградния фонд, какъвто приемат повечето съперници на Джошуа до този момент.

"Това е потенциален двубой в бъдещето, но засега имаме мач с Паркър на 31-ви март. Крайната ни цел не е Тайсън Фюри, а да спечелим всеки един пояс в дивизията", допълни промоутърът на Джошуа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички