Хърн: Предложихме на Уайлдър няколко оферти, но екипът му отказва да се срещне с нас


Хърн: Предложихме на Уайлдър няколко оферти, но екипът му отказва да се срещне с нас
Снимка: Guliver/GettyImages

1511 0

Британският боксов промоутър Еди Хърн разкри, че екипът на Дионтей Уайлдър отказва да се срещне с екипа на Антъни Джошуа, за да обсъдят евентуален двубой между двамата. Хърн посочва, че са предложили две оферти до момента, но и двете са оставени без отговор.

Промоутърът е изразил своето желание за среща между двата щаба, за да обсъдят подробностите около евентуалния боксов сблъсък, но отборът на Уайлдър отказва да се срещне с тях, като кореспондират с Хърн единствено чрез интернет и телефон.

"Ние продължаваме да предлагаме нови и нови срещи с екипа на Уайлдър, но те нямат желание да се срещнем, което е малко странно, когато става въпрос за най-големия боксов мач. Не можеш да водиш преговори за подобно нещо по интернет или по телефона", коментира Хърн.

"Затова и веднага след мача с Поветкин ние се свързахме с тях за евентуална среща, тъй като претендентите, които имат желанието да се изправят срещу Джошуа, са много. Те отказаха да се срещнат с нас, като посочиха да им изпратим предложение и ще ни отговорят."

"Ние отправихме нова, подобрена оферта и пожелахме нова среща с тях, но те отново ни отказаха. Всички отлично знаем, че феновете искат да видят този боксов мач, но нашите предложения за срещи между двата щаба продължават да бъдат отхвърляни", сподели още Хърн.

Промоутърът посочи още, че разбира ситуацията и предстоящия мач на Уайлдър с Тайсън Фюри на 1 декември, но смята, че не е проблем двата щаба да се срещнат и да обсъдят евентуалния следващ мач на американеца. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички