Хърн: Очевидно е, че Уайлдър бяга от мач с Джошуа


Хърн: Очевидно е, че Уайлдър бяга от мач с Джошуа
Снимка: Getty Images/Guliver

2881 0

Британският промоутър Еди Хърн за пореден път обвини Дионтей Уайлдър и неговия щаб в това, че те самите бягат от мач срещу Антъни Джошуа. Хърн е на мнение, че ако екипът на Уайлдър и самият боксьор наистина държат на мач срещу Джошуа, то вече са имали неколкократни възможности пред себе си.

"Дори не знам дали е Дионтей Уайлдър или хората около него - те просто не искат да се състои този мач", смята Хърн относно потенциалния боксов мач между американеца и Джошуа. "Ако го поискат, те ще получат този двубой. Имаше много предложения през последната година. Не знам, разочароващо е."

"Това, което знам, е, че Антъни Джошуа ще се боксира срещу Джарел Милър на 1 юни, Уайлдър ще се боксира на 18 май срещу Доминик Бризийл, който всъщност е момчето, срещу което се изправи Джошуа в своя 17-и мач и го унищожи", добави още Хърн, намеквайки че Уайлдър е прибегнал към далеч по-лек опонент.

Междувременно Кубрат Пулев коментира предстоящия си двубой на ринга срещу Богдан Дину, който ще се състои на 23 март (подробности четете тук).


Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички