Хърн: Има вариант Джошуа да се бие с Пулев през ноември


Хърн: Има вариант Джошуа да се бие с Пулев през ноември
Снимка: Getty Images/Gulliver

1434 0

Промоутърът на Антъни Джошуа Еди Хърн заяви, че следващият двубой на британеца ще бъде през ноември или декември, а негов съперник трябва да бъде Дионтей Уайлдър. Хърн допълни обаче, че засега от щаба на Уайлдър не дават положителни знаци за такъв мач.

В случай на отказ, според Хърн има различни варианти пред непобедения до момента шампион, като един от тях е да се бие с Кубрат Пулев за поясна на Международния боксов съюз (IBF).

"Джошуа се бие на 1 юни, така че следващият му двубой ще бъде в периода ноември-декември. Надявам се съперникът му да бъде Дионтей Уайлдър. Това е логичният мач и за двамата, но засега от техния лагер не ни дават много окуражителни знаци. Притеснително е, защото Антъни иска големи мачове. Но какво може да направи? Единствено да продължава да печели", каза Хърн, цитиран от "Скай Спортс".

"Усик в момента е контузен, но той е вероятен претендент за декември. Дилиан Уайт също, но той първо трябва да победи Оскар Ривас. Може би Джошуа ще се бие с Тайсън Фюри, а може и да защитава титлата на IBF срещу Пулев. Всичко, което трябва да направят тези четирима мъже, е да спечелят следващите си мачове, защото в тежка категория всичко може да се случи", допълни промоутърът. А кой друг боксьор е вариант за съперник на Пулев през есента вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички