Хърн: Абсурдно е Пулев да получи повече пари от Уайт

Промоутърът на Дилиан Уайт - Еди Хърн, заяви, че е абсурдно неговият боксьор да получи по-малко пари от Кубрат Пулев.  Търгът за срещата бе отложен с една седмица - за този четвъртък, тъй като Хърн не е съгласен с правилника, според който Пулев трябва да получи 75% от парите заради по-високата си позиция в ранглистата.

"Проблемът е, че Пулев е втори в ранглистата и парите от търга се делят 75% на 25% в негова полза. Това е възмутително. Подадохме жалба, която бе отхвърлена. Сега ще има търг, ще видим какво ще стане", каза Хърн.

Кубрат Пулев обяви коя е новата дата за търга за боя му с Уайт

Българският боксьор Кубрат Пулев обяви, че само след броени дни ще се проведе търгът за правата на предстоящия мач между него и британеца Дилиан ...

"Ако Джошуа не може да срещне Дионтей Уайлдър, може да има мач с Дилиан. Всичко е възможно", допълни промоутърът. Той допълни, че основната цел е да има обединителен мач за всички световни титли между Джошуа и Уайлдър. Ако Уайт се откаже от мач с Пулев, IBF трябва да определи нов съперник, когото българинът да срещне, за да стане претендент за титлата.

Още по темата

Горещи оферти

Please select answer!