Google обяви най-търсените спортни събития за 2018 година

Google обяви резултатите от "2018 година на търсене", класация на най-често търсените термини, която представя уникална перспектива върху важните моменти и тенденции от изминалата година.

Светът през 2018 беше футбол. Класацията за най-характерни търсения се оглавява от Световното първенство по футбол, като то води и в класацията за популярни спортни събития. Но на върха на класацията сред общите термини попада и сайт, свързан с образованието, наречен „shkolo”. Сред социалните и икономически теми, които са намерили отражение в търсенето са „GDPR”, “Истанбулска конвенция“, „Турска лира“.

Кубрат Пулев се разходи из Ню Йорк с тениска "Където съм аз, там е и България" (СНИМКА)

Звездата на българския бокс Кубрат Пулев все още е в САЩ. Кобрата подписа договор с промоутъра на легендите в спорта Боб Аръм, като се очаква сле...

Кубрат Пулев в последните години е на върховете на класацията за спортни събития. И през 2018 не прави изключение, като мачът му с Хюи Фюри очаквано е сред водещите спортни събития на родна земя. Олимпийските игри, Уимбълдън, турнирът в Австралия и мачове от вътрешното първенство доминират в класацията за спортни събития.

Олимпийските игри, Уимбълдън, турнирът в Австралия, както и Левски - Славия са на предните позиция по търсене в класацията за спортни събития.

Какви бяха спортните събития, които вълнуваха през 2017 година - припомнете си тук

Характерни търсения за 2018

Световно първенство по футбол

Shkolo

Турска лира

Истанбулска конвенция

Авто изпит

Fortnite

Джендър

Bitcoin

Касов бон

GDPR

Спортни събития

Световно първенство по футбол

Кубрат Пулев - Хюи Фюри

Australian open

Левски - Славия

Олимпийски игри

Джошуа - Поветкин

Лудогорец - Милан

Световно първенство по волейбол

България - Норвегия

Wimbledon

 

Още по темата

Please select answer!