Гоцев: Кубрат ще пътува за САЩ през май, няколко адвокати ще го бранят

Мениджърът на Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев, разкри, че клиентът му ще пътува за САЩ на 14 май и ще присъства на изслушването пред Калифорнийската атлетическа комисия относно скандала с целувката на Джени Суши. "Кубрат ще пътува през май за САЩ, за да присъства на изслушването на Калифорнийската атлетическа комисия. Ще бъде защитаван от няколко адвокати", посочи Гоцев пред вестник "България днес".

"Неговото желание е истината да излезе наяве. Джени Суши сбърка с държанието си. Нейната история е много различна от действителността. Кубрат прие това като препятствие. Хората видяха какъв характер има след всичко, което се случи на ринга и извън него. Целувката обиколи цял свят и още стои по медиите", допълни мениджърът.

Еди Хърн заяде Кобрата: Надявам се да има добри адвокати

Промоутърът на световния боксов шампион в тежка категория Антъни Джошуа - Еди Хърн, се заяде с бъдещия съперник на клиента си Кубрат Пулев. Повод...

А дали видеото, показващо разкрепостеното поведение на репортерката, ще бъде представено от защитата на Пулев - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!