Фреди Роуч: Моите шпиони при Уайлдър ми казват, че не е готов за боя с Фюри


Фреди Роуч: Моите шпиони при Уайлдър ми казват, че не е готов за боя с Фюри
Снимка: Getty Images/Guliver

3914 0

Звездите в бокса в тежка категория Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър играят мръсно преди мача помежду си, който е в ранните часове на 2 декември. След като излезе информация, че американецът има свои хора в отбора на Фюри, сега стана ясно, че и британецът си има свои шпиони в лагера на Уайлдър. Новината обяви известният треньор Фреди Роуч, който ще бъде в ъгъла на Фюри утре сутрин.

"На първо място искам да кажа, че всички, които са отписали от сметките Фюри, са глупаци. И знаете ли какво още? Имам двама познати от лагера на Уайлдър. Те ми изпращат съобщения какво се случва там. И те казват, че той не е готов за боя. Може би са подценили Фюри? Това си е техен проблем. Те и до днес не разбраха с какво се заемат. На 100%", заяви Роуч, цитиран от BoxingScene.

УАЙЛДЪР: ЗНАМ, ЧЕ МНОГО ХОРА ИСКАТ ДА МЕ ВИДЯТ КАК ГУБЯ

"Фюри отдавна влезе под кожата на Уайлдър. Това означава, че той веднага ще скочи на Фюри, опитвайки се да го убие. А Фюри ще го посрещне като малко момиченце. Бам-бам! И Уайлдър е мъртъв. Говоря за ранен нокаут. Вярвам, че Фюри може да го нокаутира в началото на битката. Казвал съм ви какво ми казва Фюри: "Фреди, позволи ми да го тръшна в първи рунд". А аз му отговарям: "Идеята, разбира се, е интересна, но, нека първо да го сломим, а после да го тръшнем", допълва треньорът.

По-рано Уайлдър се опита да удари Фюри по слабото му място. Вижте какво каза тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички