Ето кога ще стане ясно дали ще има сблъсък между Пулев и Руис

Най-добрият български боксьор в тежка категория Кубрат Пулев ще гледа на живо следващия мач на Тайсън Фюри. Британската боксова звезда ще се бие тази събота в Лас Вегас срещу непобедения немски талант Том Шварц. 12-рундовата среща от тежка категория ще се проведе в казино „Ем Джи Ем Гранд". Очаква се Кобрата да получи място в близост до ринга.

Българинът трябваше да се боксира на същата галавечер, но „Целувкагейт" и последвалото 6-месечно наказание провалиха плановете. "Кубрат спазва предписанията на Калифорнийската атлетическа комисия - обясни пред „България днес" мениджърът на българина Ивайло Гоцев. - Ходи на курсове и дори ще говори пред студенти от университета в Лас Вегас на 18 юни. Лично легендарният промоутър Боб Аръм уреди това."

В Испания си спомниха за "зловещия" момент между Кубрат Пулев и Джени Суши

Най-добрият български боксьор в тежка категория Кубрат Пулев и неговата целувка с репортеката Джени Суши няма да бъде лесно забравена и със сигур...

Пулев продължава да се готви в Меката на хазарта, където има доста богат избор от спаринг партньори. „Много сме доволни от тренировките и резултатите", потвърди Ивайло Гоцев.

Кубрат запазва своята позиция на претендент номер едно за титлата на Международната боксова федерация. Той има претенции да се бие с новия шампион Анди Руис-младши (Мек), който сензационно нокаутира Антъни Джошуа (Анг) преди десетина дни.  „До 1-2 седмици ще стане ясно каква е ситуацията - обясни Гоцев. - Вече мина прекалено много време от последната официална защита на тази титла. В преговори сме с ръководството на Международната боксова федерация".

Междувременно Дилиън Уайт предложи да се бие срещу Кобрата за пояса и се закани сериозно - ето какво заяви.

 

Още по темата

Please select answer!