Eдинственият боксьор, срещу когото са се изправяли и Уайлдър, и Фюри (ВИДЕО)


Eдинственият боксьор, срещу когото са се изправяли и Уайлдър, и Фюри (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

9806 0

Остават броени часове до един от най-очакваните боксови мачове за годината между американеца Дионтей Уайлдър и британеца Тайсън Фюри. Двама непобедени боксьори един срещу друг в мач, който ще осигури на единия участник сблъсък срещу световния шампион, а за другия - първо поражение в кариерата му.

Домакинът от Америка влиза в двубоя с 40 победи, като 39 от тях са с нокаут. От другата страна на ринга британският боксьор може да се похвали с 27 победи, 19 от които с нокаут. Двамата боксьори са преминали през толкова много опоненти, но се оказва, че има само едно-единствено съвпадение между съперниците им.

Боксьорът, който е претърпял загуба както от Уайлдър, така и от Фюри, се казва Николай Фирта. Интересното за този американски боксьор е, че първо се изправя срещу британеца Фюри. Двубоят между двамата се състои през 2011-а година, като Тайсън печели мача в петия рунд след технически нокаут.

Две години по-късно Фирта се изправя и срещу Уайлдър. И докато предишния мач е изигран във Великобритания, то този очаквано се изиграва в САЩ. Дионтей Уайлдър успява да го нокаутира в четвъртия рунд от мача.

Ако има боксьор, който може да сравни ударите на Уайлдър и Фюри, то това определено е Фирта. Двубоят между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри няма да бъде излъчван пряко в българския ефир, но ще може да го проследите НА ЖИВО в Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички