Еди Хърн разкри защо Джошуа-Руис 2 ще бъде в Саудитска Арабия


Еди Хърн разкри защо Джошуа-Руис 2 ще бъде в Саудитска Арабия
Снимка: Getty Images/Guliver

3814 0

Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, разкри защо мачът-реванш между клиента му и Анди Руис ще се проведе в Саудитска Арабия. Първоначално, двубоят е бил плануван да бъде в Кардиф, но нещата са се променили.

"Решихме, че реваншът ще бъде в Кардиф. Имахме солиден договор и бяхме готови да го изпълним, но Руис имаше своите съмнения и парите за двубой във Великобритания не го удовлетворяваха", заяви Хърн пред "Express Sport".

"И тогава получих съобщение в Instagram от някой, който ми казва: "Бихте ли могъл да говорите с принц Халид за организирането на боя с Джошуа в Саудитска Арабия?", допълва промоутърът и разказва за препятствията, които е имал до постигането на споразумението с принца.

"След това попитах Руис дали предпочита Великобритания, или Саудитска Арабия. Той каза, че избира Саудитска Арабия и това ми позволи да играя с някакви пари и да се уверя, че всички са доволни", допълни Хърн. А какви хонорари ще получат Джошуа и Руис вижте в този материал. Следете мача НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички